Dyqan - Me Qira - Tiranë, Shqipëri

Jepet Ambient Komercial me Qira ne "Bllok"

 Qira Mujore
25,000 ALL Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Lidhja e Prizrenit - Bllok - Tiranë, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530361001-87
Sipërfaqja Truallit (m2)
30
Sipërfaqe Neto (m²)
30

Kati :
Kati 1

Përdorimi Aktual:
Qender estetike
Përdorimi i Parashikuar
Ne varesi te kerkeses
Zonimi
Bllok
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.

Karakteristikat

Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Silvana Elezi

Silvana Elezi

RE/MAX Victoriam


DERGONI MESAZH

 
Silvana Elezi

RE/MAX Victoriam

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso