Dyqan - Me Qira - Shkolla Baletit, Shqipëri

Jepet me qira ambient komercial ne rruge kryesore.

1,200 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Shkolla e Baletit - rruga e Elbasanit - Shkolla Baletit, Shqipëri
ID: 530391004-71

Kati :
Kati 0

Përdorimi Aktual:
zyre
Përdorimi i Parashikuar
dyqan,zyre etj.
Vlera e Stokut Tepricë
0
Fasada e Ndërtesës
1
Ashensorë
0
Lartësia e ambientit
4
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.

Karakteristikat

Me Hipotekë
Parkimi
Sistem Alarmi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
ERROR in AreaGuideController.UpcomingVOHListingFull()
Agjenti Menaxhues
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Besiana Late

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

DERGONI MESAZH

 
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso