Dyqan - Me Qira - Rruga e Durrësit, Shqipëri

Jepet me Qera Ambjent Biznesi tek Rruga e Durrësit

 Çmimi i Kërkuar
420 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga e Durrësit - Rruga e Durrësit - Rruga e Durrësit, Shqipëri
ID: 530421002-820
Sipërfaqe Neto (m²)
54

Kati :
Kati 0
Jepet me qera ambjent biznesi tek Rruga e Durrësit
Ambjenti ka një sipërfaqe 54m², me fasadë xhami, mundësi e mirë reklamimi, buzë rruge.
Ambjenti është përdorur më përpara për Bar Kafe por mund të përdoret dhe për biznese të ndryshme.


Për më shumë informacion apo një vizitë në pronë na kontaktoni.

Karakteristikat

Pronari i Parë
I Mobiluar
I/e Pamobiluar
Pamje të Jashtme
Jug
Jug-Lindje
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Dejvi Hoxholli

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire - Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso