Dyqan - Me Qira - Federik Shiroka, Shqipëri

Jepet me qira ambient komercial me vizibilitet.

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga e kavajes - Rr e Kavajes - Federik Shiroka, Shqipëri
ID: 530391004-185
Sipërfaqja Truallit (m2)
43.70
Sipërfaqe Neto (m²)
43.70

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Me Hipotekë
Kopësht
Veri-Lindje
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Besiana Late Numri i Liçensës: 328

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro - Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso