Dyqan - Me Qira - Bllok, Shqipëri

Qira - Ambient Komercial ne Bllok

 Çmimi i Kërkuar
7,500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Ish Blloku - Bllok, Shqipëri
ID: 530201001-628
Sipërfaqe Neto (m²)
300
Viti i Ndërtimit
2005

Kati :
Kati 0
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ani Xhaferraj Ani Xhaferraj Rruga Ibrahim Rugova,
përballë kompleksit Taiwan
-, Tiranë, Shqipëria

Ani Xhaferraj Numri i Liçensës: 8

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage - Rruga Ibrahim Rugova,
përballë kompleksit Taiwan
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ani Xhaferraj Ani Xhaferraj Rruga Ibrahim Rugova,
përballë kompleksit Taiwan
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
përballë kompleksit Taiwan
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso