Dupleks - Në Shitje - Fusha e Aviacionit, Shqipëri

Shitet apartament/duplex te Rezidenca ALBA

 Cmim per m2
1,300 € InStock Other Currencies
 
Fusha e Aviacionit, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530431008-10
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
231.20
Viti i Ndërtimit
2022

Karakteristikat

Ashensor
I/e Pamobiluar
Ballkon
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Serjan Hysaj Serjan Hysaj Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Serjan Hysaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Serjan Hysaj Serjan Hysaj Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso