Business - Me Qira - Vlorë, Shqipëri

Dyqan me qera ne rrugen Transballkanike!

600 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Gjergj Kastrioti - Vlorë, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530401002-205
Sipërfaqja Totale (m2)
250
Sipërfaqe Neto (m²)
250
Viti i Ndërtimit
2013

Kati :
Kati 0

Përdorimi Aktual:
Bosh

Karakteristikat

E Rinovuar
Pamje të Jashtme
Lindje
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Daniel Mustafaraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso