Business - Me Qira - Vlorë, Shqipëri

Dyqan me qera ne bulevardin vlore-skele

 Çmim i Fiksuar
1,000 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Lagjia Pavarsia - Skele - Vlorë, Shqipëri
NËN NEGOCIM
I Ri në Treg
ID: 530401008-11
Sipërfaqe Neto (m²)
374
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2009/03
Hapësira Parkimi
10

Nr. i Kateve:
10
Kati :
Kati 2

Lloji i Mallrave
5

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Sistem Survejimi
Brown Cabinets
Ngrohje me Korrent
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Sistem Alarmi
Jug-Lindje
Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Pamje nga Mali
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Qemal Hoxhaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso