Block of Apartments - Në Shitje - Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri

SHITET BLLOK APARTAMENTESH TEK ST.TRENIT

288,000 € InStock Other Currencies
 
Ish Stacioni i Trenit - Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri
ID: 530381012-123
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
117
Sipërfaqe Neto (m²)
105
Viti i Ndërtimit
2008

Nr. i Tualeteve:
3

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Spartak Mara Spartak Mara Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Spartak Mara

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living - Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Spartak Mara Spartak Mara Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso