Bar - Në Shitje - Komuna e Parisit, Shqipëri

SHITET LOKAL, KOMUNA E PARISIT

300,000 € InStock Other Currencies
 
Komuna e Parisit, Shqipëri
ID: 530481001-153

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ervin Demirxhiu Ervin Demirxhiu Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Ervin Demirxhiu Numri i Liçensës: 52

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Perla - Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ervin Demirxhiu Ervin Demirxhiu Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Shkëlqim Fusha,
Kodra e diellit
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Perla -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso