Bar - Me Qira - Kompleksi Delijorgji, Shqipëri

AMBJENT PER QIRA NE KOMPLEKSIN DELIJORGJI !!!

1,700 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Kompleksi Delijorgji - Kompleksi Delijorgji, Shqipëri
REZERVUAR
ID: 530291018-475
Sipërfaqe Neto (m²)
91.22

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Pronari i Parë
Pamje të Jashtme
Jug
Jug-Lindje
Lindje
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Jeta Gjoka Numri i Liçensës: 303 M21706035N

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso