Apartament - Në Shitje - Zone Rurale, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje

Mjull, Bathore - Mjull Bathore - Zone Rurale, Shqipëri
ID: 530441002-514
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
126.59
Viti i Ndërtimit
2022

Karakteristikat

I/e Papërfunduar
Ballkon
Deck
Dock
Pamje të Jashtme
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elton Barjami Elton Barjami Rruga Mitat Hoxha,
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Elton Barjami

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë Rruga Mitat Hoxha,
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elton Barjami Elton Barjami Rruga Mitat Hoxha,
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Rruga Mitat Hoxha,
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso