Apartament - Në Shitje - Zone Rurale, Shqipëri

Apartament 2+1+2 tek "Tulipan Residence"

 Çmimi i Kërkuar
216,700 € InStock Other Currencies
 
Mjull Bathore - Zone Rurale, Shqipëri
ID: 530181045-435
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
144.10
Sipërfaqe Neto (m²)
124.10
Viti i Ndërtimit
2023

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ashensor
Sistem Survejimi
Ballkon
Perëndim
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Fabjola Sallufi Fabjola Sallufi Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Fabjola Sallufi Numri i Liçensës: 55

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 - Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Fabjola Sallufi Fabjola Sallufi Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso