Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje Vlore!

 Çmimi i Kërkuar
69,000 € InStock Other Currencies
 
transballkanike - Vlorë, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530401008-8
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
102
Sipërfaqe Neto (m²)
93.80
Viti i Ndërtimit
2012
Hapësira Parkimi
8

Kati :
Kati 10 +
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Sistem Survejimi
I Mobiluar
I/e Mobiluar Pjesërisht
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug-Perëndim
Pranë Autostradës
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Qemal Hoxhaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso