Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 4+1+2 ne shitje ose me qera

Rruga Sazani - plazhi vjeter - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401005-140
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
195
Sipërfaqe Neto (m²)
178.30
Viti i Ndërtimit
2019

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
I Mobiluar
Ballkon
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Marsela Dervishi Marsela Dervishi Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Marsela Dervishi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Marsela Dervishi Marsela Dervishi Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso