Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 1+1 ne shitje ne Lungomare!

100,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Murat Terbaci - Lungo Mare - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401001-637
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
75
Viti i Ndërtimit
2012

Kati :
Kati 6

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Dishwasher
Pamje nga Deti
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Renato Banushaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso