Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartamenti 1+1 ne shitje te Rruga e Cipajve!

75,500 € InStock Other Currencies
 
Rruga Gjergj Araniti - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401008-42
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
92
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2010/02
Hapësira Parkimi
5

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
I Mobiluar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Dishwasher
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Qemal Hoxhaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Qemal Hoxhaj Qemal Hoxhaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso