Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 2+1 ne Shitje te Rruga e Re

44,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga "Demokracia" - Vlorë, Shqipëri
ID: 530311003-178
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
107
Sipërfaqe Neto (m²)
80
Viti i Ndërtimit
2010

Kati :
Kati 6
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jon Malilaj Jon Malilaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Jon Malilaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jon Malilaj Jon Malilaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso