Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 2+1 Ne shitje Skele Vlore

103,500 € InStock Other Currencies
 
Rruga Cajupi - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401002-228
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
135
Viti i Ndërtimit
2009

Nr. i Tualeteve:
3

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Jug-Perëndim
Veri-Perëndim
Pamje nga Deti
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Daniel Mustafaraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso