Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje me pamje deti!

 Cmim per m2
920 € InStock Other Currencies
 
Rr Dhimiter Konomi - Rr Dhimiter Konomi - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401002-471
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
134
Sipërfaqe Neto (m²)
124
Viti i Ndërtimit
2017

Kati :
Kati 7

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Me Hipotekë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Pamje nga Deti
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Daniel Mustafaraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Qendër Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali,
lagjia Isa Boletini
Qendër, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso