Apartament - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Apartament ne shitje 2+1 ne Lungo Mare

120,000 € InStock Other Currencies
 
Lungo Mare - Vlorë, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530411001-344
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
90.71
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2023/04

Nr. i Kateve:
8

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Perëndim
Pamje nga Deti
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Rezarta Rexha Office Manager Rezarta Rexha Office Manager Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Rezarta Rexha Office Manager

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Rezarta Rexha Office Manager Rezarta Rexha Office Manager Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso