Apartament - Në Shitje - Vlora, Shqipëri

Apartament ne shitje Lungomare!

 Cmim per m2
1,000 € InStock Other Currencies
 
Lungo Mare - Vlora, Shqipëri
SHITUR
ID: 530401002-203
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
76.16
Viti i Ndërtimit
2021

Nr. i Tualeteve:
1
Shiten apartamente ne Lungo Mare.
Apartamentet ndodhen ne nje pallat 11- katesh ne fazen e pare te ndertimit ne lungomare.
Disa apartamente kane nje pamje fantastike nga deti.
Apartamentet jane te perbere nga garsoniere, 2+1, 1+1,
Apartamentet e tjere jane te siperfaqeve te ndryshme.
Kati i pare i eshte i perbere nga dyqane, nje mundesi e mire investimi. R

Karakteristikat

Ashensor
Sistem Survejimi
Ballkon
Garazh
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug
Jug-Lindje
Jug-Perëndim
Lindje
Perëndim
Veri
Veri-Lindje
Veri-Perëndim
Pamje nga Deti
Qendër Qyteti

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Daniel Mustafaraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso