Apartament - Në Shitje - Treni - Brraka, Shqipëri

Shitet apartament 1+1 tek Prokuroria e Tiranes

80,000 € InStock Other Currencies
 
Treni - Brraka, Shqipëri
ID: 530411009-26
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
60
Viti i Ndërtimit
1970

Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Roland Rexha Roland Rexha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Roland Rexha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Roland Rexha Roland Rexha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso