Apartament - Në Shitje - Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri

Apartament 2+1 per shitje tek Bulevardi i Ri !

194,000 € InStock Other Currencies
 
Bulevardi i Ri - Bulevardi i ri - Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri
ID: 530191006-774
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
107.60
Sipërfaqe Neto (m²)
91.20
Viti i Ndërtimit
2023

Kati :
Kati 5
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erjon Alimema Erjon Alimema Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Erjon Alimema Numri i Liçensës: 301

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erjon Alimema Erjon Alimema Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso