Apartament - Në Shitje - Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri

Shitet apartament 1+1 tek Bulevardi i Ri

108,000 € InStock Other Currencies
 
Treni - Bulevardi i Ri, Shqipëri
ID: 530381013-104
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
79.70
Sipërfaqe Neto (m²)
68.20
Viti i Ndërtimit
2023

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Office Manager Office Manager Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Office Manager

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living - Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Office Manager Office Manager Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso