Apartament - Në Shitje - Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri

Shitet Apartament 1+1 tek Rruga "5 Maji"

 Çmimi i Kërkuar
97,075 € InStock Other Currencies
 
Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri
Date Available: 31/12/2022
ID: 530421004-179
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
77.66
Sipërfaqe Neto (m²)
67.55
Viti i Ndërtimit
2022

Nr. i Kateve:
12
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug
Jug-Lindje
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Lorela Këndella

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso