Apartament - Në Shitje - Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri

Garsoniere ne shitje tek Rruga 5 Maji

43,000 € InStock Other Currencies
 
Tregu i Madh - Rruga 5 Maji, Shqipëri
ID: 530411006-83
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
45
Sipërfaqe Neto (m²)
40
Viti i Ndërtimit
2005

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Anxhela Dumani Anxhela Dumani Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Anxhela Dumani

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Anxhela Dumani Anxhela Dumani Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso