Apartament - Në Shitje - Tirana e Re, Shqipëri

Apartament 3+1+2 tualete per shitje Rruga Vellazen Huta Ministria e Jashtme.

 Çmimi i Kërkuar
139,000 € InStock Other Currencies
 
Vllazen Huta - Ministira e Jashtme - Tirana e Re, Shqipëri
SHITUR
Ndertim i Ri
ID: 530181047-238
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
115.80
Sipërfaqe Neto (m²)
106.20
Viti i Ndërtimit
2006

Kati :
Kati 8
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Dysheme me Parket
Ballkon
Jug
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Robert Bamova

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso