Apartament - Në Shitje - Tegu, Shqipëri

Super Apartament 2+1+2 për shitje në TEG!

 Çmimi i Kërkuar
183,000 € InStock Other Currencies
 
TEG - Tegu, Shqipëri
SHITUR
ID: 530181081-106
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
113.39
Sipërfaqe Neto (m²)
98.60
Viti i Ndërtimit
2022

Nr. i Kateve:
3
Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ashensor
Kopësht
Parkimi
Pishinë
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Arber Hoti Arber Hoti Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Arber Hoti

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Arber Hoti Arber Hoti Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso