Apartament - Në Shitje - Stacioni i Trenit, Shqipëri

Apartament 3+1 ne Shitje ,Jordan Misja !

206,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Jordan Misja - Stacioni i Trenit, Shqipëri
ID: 530191002-625
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
159
Sipërfaqe Neto (m²)
141
Viti i Ndërtimit
2024

Kati :
Kati 8

Karakteristikat

Ashensor
Ballkon
Pamje të Jashtme
Perëndim
Veri-Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Saimir Xhelili Numri i Liçensës: 62

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso