Apartament - Në Shitje - Shkolla Baletit, Shqipëri

Apartament 1+1 per shitje tek Shkolla e Baletit!

129,500 € InStock Other Currencies
 
Rruga "Petro Nini Luarasi" - Shkolla Baletit, Shqipëri
ID: 530161029-213
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
64
Sipërfaqe Neto (m²)
57
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2023/01

Kati :
Kati 10 +

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Migena Sulmina Migena Sulmina Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Migena Sulmina Numri i Liçensës: 105

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Migena Sulmina Migena Sulmina Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemali,
pranë Liceut artistik
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso