Apartament - Në Shitje - Shkodër, Shqipëri

Shitet apartament (2+1+2), Rus

90,000 € InStock Other Currencies
 
Rus - Shkodër, Shqipëri
ID: 530531001-18
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
113
Sipërfaqe Neto (m²)
113
Viti i Ndërtimit
2012

Nr. i Kateve:
11
Kati :
Kati 6
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Skylight
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Shkodër is a city in northwestern Albania in the District of Shkodër, of which it is the capital. It is one of the oldest and most historic places in Albania, as well as an important cultural and economic centre.During many different epochs it has retained its status as a major city in the Western Balkans, due to its geostrategic positioning close to the Adriatic and the Italian ports, but also with land-routes to other important cities and towns in neighbouring regions.Its importance is heightened by the Lake of Shkodër to the west of the city—the largest in the Western Balkans that straddles Albania and neighbouring Montenegro. The population of Shkodër is 95,907, while Shkodër County has a population of 217,375.
Agjenti Menaxhues
Besilda Belja Besilda Belja Shkodër
Rruga "At Gjergj Fishta"
Shkodër, Shkodër, Shqipëria

Besilda Belja

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Primis Shkodër Shkodër
Rruga "At Gjergj Fishta"
Shkodër, Shkodër, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Besilda Belja Besilda Belja Shkodër
Rruga "At Gjergj Fishta"
Shkodër, Shkodër, Shqipëria

Shkodër
Rruga "At Gjergj Fishta"
Shkodër, Shkodër, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Primis Shkodër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso