Apartament - Në Shitje - Shkodër, Shqipëri

Apartament 2+1 në shitje i investuar, te Spitalet

 Çmim i Fiksuar
65,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Kole Heqimi - Skenderbeg - Shkodër, Shqipëri
ID: 530511002-7
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
85
Sipërfaqe Neto (m²)
85
Viti i Ndërtimit
2005

Nr. i Kateve:
5
Kati :
Kati 5
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Carpet
Dysheme me Parket
I Mobiluar
Ngrohje me Korrent
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Lindje
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Shkodër is a city in northwestern Albania in the District of Shkodër, of which it is the capital. It is one of the oldest and most historic places in Albania, as well as an important cultural and economic centre.During many different epochs it has retained its status as a major city in the Western Balkans, due to its geostrategic positioning close to the Adriatic and the Italian ports, but also with land-routes to other important cities and towns in neighbouring regions.Its importance is heightened by the Lake of Shkodër to the west of the city—the largest in the Western Balkans that straddles Albania and neighbouring Montenegro. The population of Shkodër is 95,907, while Shkodër County has a population of 217,375.
Agjenti Menaxhues
Besilda Belja Besilda Belja Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Besilda Belja

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Besilda Belja Besilda Belja Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso