Apartament - Në Shitje - Shkëmbi i Kavajës, Shqipëri

Shitet Apartament 1 + 1

44,000 € InStock Other Currencies
 
shkemni i kavajes - Shkëmbi i Kavajës, Shqipëri
ID: 530511001-66
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
62
Viti i Ndërtimit
2021

Kati :
Kati 7
Apartamenti ndodhet mbi shina .
Ka pamje deti .
Ndodhet ne katin e 7.
Eshte bosh.

Karakteristikat

Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Aurora Bakaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso