Apartament - Në Shitje - Sarandë, Shqipëri

Apartament 3+1 ne shitje

125,000 € InStock Other Currencies
 
Sarandë, Shqipëri
ID: 530441002-142
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140
Viti i Ndërtimit
2002

Karakteristikat

Me Hipotekë
I Mobiluar
Ballkon
Garazh
Pamje të Jashtme
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Pamje nga Deti
Pamje nga Mali
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elton Barjami Elton Barjami Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Elton Barjami

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elton Barjami Elton Barjami Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso