Apartament - Në Shitje - Rruga e Elbasanit, Shqipëri

Apartament ne shitje 2+1

Kompleksi Xheluks - Rruga e Elbasanit, Shqipëri
ID: 530461005-46
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
133
Viti i Ndërtimit
2023

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ballkon
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Redon Ymaj Redon Ymaj Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Redon Ymaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Horizon - Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Redon Ymaj Redon Ymaj Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Horizon -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso