Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje ne rrugen e Dibres

100,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibres - Rruga e Dibrës, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530391015-27
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
93
Sipërfaqe Neto (m²)
82.40
Viti i Ndërtimit
2022

Nr. i Kateve:
7
Kati :
Kati 4

Karakteristikat

I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Jug-Lindje
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elidon Ymeraj Elidon Ymeraj Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Elidon Ymeraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elidon Ymeraj Elidon Ymeraj Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso