Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Shkolla Partizani, Shqipëri

APARTAMENT 2+1 & PARKIM PER SHITJE TE SELVIA

220,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibrës - Shkolla Partizani, Shqipëri
SHITUR
ID: 530261046-145
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
101.50
Sipërfaqe Neto (m²)
89.10
Viti i Ndërtimit
2018

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Amadeos Meshaj Amadeos Meshaj Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Amadeos Meshaj Numri i Liçensës: 694

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group - Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Amadeos Meshaj Amadeos Meshaj Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso