Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Selvia, Shqipëri

APARTAMENT 1+1 PER SHITJE!

98,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibres - Rruga e Dibrës - Selvia, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530281029-22
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
72.50
Sipërfaqe Neto (m²)
65
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2021/12

Nr. i Kateve:
10

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Malvina Cala Malvina Cala Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Malvina Cala

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Malvina Cala Malvina Cala Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso