Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Medreseja, Shqipëri

APARTAMENT 2+1 PER SHITJE TEK 5 MAJI

125,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga 5 Maj - Rruga e Dibrës - Medreseja, Shqipëri
ID: 530291003-299
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
73.50
Sipërfaqe Neto (m²)
66.49
Viti i Ndërtimit
2012

Kati :
Kati 9

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Bekim Basha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso