Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri

Ofrohet Apartament 3+1 per shitje!

 Çmim i Fiksuar
135,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibres - Farmacia 10 - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri
Ndertim i Ri
Date Available: 29/01/2021
ID: 530361004-43
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
134
Sipërfaqe Neto (m²)
115
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2021/01

Nr. i Kateve:
7
Kati :
Kati 6

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug-Lindje
Lindje
Qendër Qyteti

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Andi Leka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso