Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri

Shitet Apartament 2+1 tek Farmacia 10

 Çmim i Fiksuar
169,500 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri
ID: 530391005-135
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
105.96
Sipërfaqe Neto (m²)
91.64
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 6

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Sistem Alarmi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Inda Kazazi Numri i Liçensës: 388

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro - Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso