Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri

APARTAMENT 2+1+2 NE SHITJE ,TEK 5 MAJI

142,600 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri
ID: 530381014-9
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
109
Sipërfaqe Neto (m²)
100
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 5

Karakteristikat

Ashensor
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Arvid Kopliku Arvid Kopliku Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Arvid Kopliku

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Arvid Kopliku Arvid Kopliku Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso