Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 tek Spitali Amerikan 2

130,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri
ID: 530221053-71
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
114
Sipërfaqe Neto (m²)
100
Viti i Ndërtimit
2022
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Edison Jazi Edison Jazi Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Edison Jazi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Edison Jazi Edison Jazi Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso