Apartament - Në Shitje - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje

5 maji - Farmacia 10 - Rruga e Dibrës - Farmacia 10, Shqipëri
ID: 530291007-875
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
127
Sipërfaqe Neto (m²)
108.50
Viti i Ndërtimit
2021

Kati :
Kati 6

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elona Dushku Elona Dushku Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Elona Dushku Numri i Liçensës: 12120303

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elona Dushku Elona Dushku Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso