Apartament - Në Shitje - Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri

Shitet - Apartament 2+1 tek Kodra Diellit

 Çmimi i Kërkuar
240,000 € InStock Other Currencies
 
Kodra Diellit - Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri
ID: 530201001-597
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
150.70
Sipërfaqe Neto (m²)
137.90
Viti i Ndërtimit
2017

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ani Xhaferraj Ani Xhaferraj Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Ani Xhaferraj Numri i Liçensës: 8

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Qendër Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ani Xhaferraj Ani Xhaferraj Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Qendër, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso