Apartament - Në Shitje - Porcelan, Shqipëri

Apartament 1+1 ne shitje tek Rezidenca "KinoBlock"

58,250 € InStock Other Currencies
 
Rruga e Kokonozeve - Kodra e Priftit - Porcelan, Shqipëri
Date Available: 27/03/2023
ID: 530191054-599
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
53
Sipërfaqe Neto (m²)
47
Viti i Ndërtimit
2023

Nr. i Kateve:
9
Kati :
Kati 9

Karakteristikat

Ashensor
Kopësht
Parkimi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Skender Tare Skender Tare Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Skender Tare Numri i Liçensës: 603

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Skender Tare Skender Tare Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso