Apartament - Në Shitje - Porcelan - Varri i Bamit, Shqipëri

Apartament 2+1+2 tek Marabella

 Cmim per m2
1,000 € InStock Other Currencies
 
Kongresi Manastirit - Porcelan - Varri i Bamit, Shqipëri
Në Ndërtim
ID: 530411004-58
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
98.90
Sipërfaqe Neto (m²)
86
Viti i Ndërtimit
2022

Karakteristikat

Ashensor
Parkimi
Jug
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erald Hoxha Erald Hoxha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Erald Hoxha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erald Hoxha Erald Hoxha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso