Apartament - Në Shitje - Plazh, Shqipëri

Shitet Apartament 1+1 ne zonen e Plazhit ne Durres

59,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Pavaresia - Plazh, Shqipëri
ID: 530391005-321
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
60.50
Viti i Ndërtimit
2008

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I/e Mobiluar Pjesërisht
Deck
Pamje të Jashtme
Clothes Washer/Dryer
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Inda Kazazi Numri i Liçensës: 388

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro - Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso