Apartament - Në Shitje - Pazari i Ri, Shqipëri

Ofrohet apartament 1+1 ne shitje tek Pazari I Ri

 Cmim per m2
1,400 € InStock Other Currencies
 
Pazari i Ri, Shqipëri
Në Ndërtim
ID: 530361014-37
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
59.60
Sipërfaqe Neto (m²)
50.70
Viti i Ndërtimit
2023

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Veri-Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Kleri Seidolli Kleri Seidolli Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Kleri Seidolli

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Kleri Seidolli Kleri Seidolli Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso